Miten Vuokraa koti omaksi -malli toimii?

Tarjoamme modernin mallin ostaa remontoitu asunto kilpailukykyiseen hintaan. Muuta asuntoon vuodeksi vuokralle – kerrytät samalla itsellesi pesämunan asunnon ostoa varten.

 

1. Tutustu asuntoihin 
Valitse itsellesi sopiva asunto. Asuntonäytöistä voit sopia myyntipalvelumme Juhanin, Veeran tai Heidin kanssa.

2. Tee sopimus 
Kun sopiva asunto on löytynyt, tehdään Vuokraa koti omaksi -sopimus. Käsirahaa et tarvitse.  Tässä yhteydessä yhteistyöpankkimme OmaSp on sinuun yhteydessä ja tarkistaa luotonmyöntökriteerit.  

3. Muuta omaan kotiisi 
Asu uudessa kodissasi vuokralla 12 kuukauden ajan. Vuokrista säästämme asunnon omarahoitusosuuden, joka on 5% asunnon hinnasta. Lisäksi palveluumme kuuluu tarvittaessa lisätakaus, joten et tarvitse lisävakuuksia (*).

4. Lunasta koti omaksi
Kun vuokra-aikaa on 2 kuukautta jäljellä, OmaSp on sinuun yhteydessä asuntolainan sopimiseksi. Voit halutessasi ottaa asuntolainan myös muusta pankista. Omistus siirtyy kokonaan sinulle, kun asuntolaina on nostettu ja loppuosa kauppahinnasta on maksettu.

Näin helppoa se on!

Tutustu vapaisiin Vuokraa koti omaksi -asuntoihin täällä.

* Finanssivalvonnan asettama vaatimus omarahoitusosuudelle tai vastaavalle vakuudelle on 15% asunnon arvosta (ensiasunnon ostajille 5%). Vuokraa koti omaksi -palveluun sisältyy aina täydentävä lisävakuus.